ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Family Filters

H Family Filters εδρεύει στο Αγρίνιο από το 2009 (η τότε ονομασία Σαραγκανίδας Κωνσταντίνος) και δραστηριοποιείται στον τομέα προώθησης προϊόντων φίλτρων οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, συστημάτων επεξεργασίας νερού με γνώμονα πάντοτε τη συνέπεια και την αξιοπιστία.

Τα συστήματα επεξεργασίας της Family Filters απομακρύνουν άμμο, σκουριά, σκόνη, θολότητα, ιζήματα, αμίαντο, πλαστικές ίνες, οσμή, χλώριο, τριαλομεθάνια, εντομοκτόνα, γεωργικά φάρμακα, οργανικές ενώσεις, μαγνήσιο, ασβέστιο, μόλυβδο, ραδιενεργό ιώδιο, βλαβερές χημικές ουσίες κ.α.

Εμπορεύοντας προϊόντα από τα πλέον αξιόπιστα εργοστάσια ανά τον κόσμο, σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα προώθησης προϊόντων, η εταιρεία μας έχει καταφέρει σε αξιοσημείωτα μικρό διάστημα να δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο.

Η συνεχής και πλήρης ενημέρωση σε ότι αφορά τις νέες τεχνολογίες αποτελεί  προτεραιότητα για την εταιρεία προκειμένου να διασφαλιστεί και να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα.

Εξελισσόμαστε συνεχώς και πραγματοποιούμε πωλήσεις διαθέτοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων με παρακαταθήκη ειδών, αλλά και μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών.

Όραμα της εταιρείας είναι η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση, η διαρκής βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών και η συνεχής έρευνα για καινοτόμα προϊόντα.

Τηλεφωνική επικοινωνία

Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας παρακάτω και θα σας καλέσουμε εμείς για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Συχνές ερωτήσεις

Πληροφορηθείτε για τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας γίνονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φροντίζω τον εαυτό μου

Σκληρό νερό ακόμα στο σπίτι;

Επιπτώσεις νερού στις σωληνώσεις:
Πλήθος νοικοκυριών αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις του σκληρού νερού που περιέχει, εκτός των άλλων, ασβέστιο και μαγνήσιο στοιχεία που προσλαμβάνει ακολουθώντας τον κύκλο του νερού πριν φτάσει στη βρύση μας. Οι σκληρές αποθέσεις που δημιουργούν αυτά τα στοιχεία βουλώνουν τις σωληνώσεις – συσκευές και τις καταστρέφουν.

Επιπτώσεις του νερού στην ανθρώπινη υγεία:
Η κακή ποιότητα του πόσιμου νερού που φτάνει στις βρύσες σχετίζεται με προβλήματα υγείας τα οποία δημιουργούνται από τις χημικές και οργανικές ουσίες, τους μικροοργανισμούς, τα φάρμακα και άλλους επιβλαβείς ρύπους που υπάρχουν στο νερό που χρησιμοποιούμε.