ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Συστήματα φίλτρανσης νερού 5 σταδίων

Traditional pump Family Filter 1

Pump Family FIlter 2

Κατακρατήσεις Family Filter 1 & 2:

Απομακρύνει άμμο, σκουριά, σκόνη, θολότητα, ιζήματα, αμίαντο, πλαστικές ίνες, οσμή, χλώριο, τριαλομεθάνια, εντομοκτόνα, γεωργικά φάρμακα, οργανικές ενώσεις, μαγνήσιο, ασβέστιο, μόλυβδο, ραδιενεργό ιώδιο, βλαβερές χημικές ουσίες κ.α.

Εφαρμογή φίλτρου Traditional pump Family Filter 1 κάτω από τον πάγκο

Στάδια επεξεργασίας νερού

Το σύστημα όσμωσης συνδυάζει τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες αντίστροφης όσμωσης και ενεργού άνθρακα για να παράγει την καλύτερη ποιότητα νερού που υπάρχει.

1ο στάδιο: Το νερό του δικτύου εισχωρεί στο πρώτο στάδιο καθαρισμού το προφίλτρο αιωρημάτων 5 micron.

2ο στάδιο: Στη συνέχεια περνά από το φίλτρο ενεργού φαρμακευτικού άνθρακα όπου αφαιρούνται χλώρια, χημικά κλπ. GAC 20 micron.

3ο στάδιο: Ακολουθεί φίλτρο ενεργού άνθρακα σε μορφή block για καλύτερες ακόμη κατακρατήσεις EP 10, 10 micron.

4ο στάδιο: Το φιλτραρισμένο νερό περνάει την ημιπερατή μεμβράνη (0,0001 micron), ενώ οι μολυσματικές ουσίες (χημικά, μικρόβια, βακτηρίδια) που κατακρατούνται στην εξωτερική επιφάνεια της μεμβράνης ξεπλένονται αυτομάτως και οδηγούνται στη αποχέτευση.

5ο στάδιο: Μετά τη μεμβράνη, το φιλτραρισμένο νερό αποθηκεύεται στο δοχείο συλλογής του.

Την ώρα που ανοίγουμε το βρυσάκι, το νερό περνάει από το τελικό στάδιο με ενεργό φαρμακευτικό άνθρακα για ένα τελικό γυάλισμα πριν καταλήξει στο ποτήρι μας.

Service που παρέχουμε

Οι τεχνικοί μας με εξειδίκευση πάνω στον τομέα καθαρισμού του νερού και με πολλά τοποθετημένα μηχανήματα αντιπροσωπεύουν την εταιρεία μας ως μια από τις πρώτες στην Δυτική Ελλάδα στον κλάδο της όπου έχει δεχτεί πιστοποίηση από τους καλύτερους οργανισμούς, οι οποίοι με τη σειρά τους μας κατευθύνουν σύμφωνα με τα Standards και τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εγγύηση

Ένας χρόνος εγγύηση σε οποιοδήποτε ανταλλακτικό αλλαχθεί κατά το Service και καμία άλλη επιβάρυνση στα φίλτρα των μηχανημάτων μέχρι την επόμενη αλλαγή, ακόμα και αν μπλοκάρουν από εξωτερικούς παράγοντες όπως δημόσια έργα σε σωλήνες ύδρευσης κτλ.

Αντικατάσταση Φίλτρων : Εργασίες κατά την αλλαγή

  • Αλλαγή Φίλτρων
  • Προσεκτικός έλεγχος σε όλους τους συνδέσμους και αντικατάσταση όπου απαιτείται
  • Έλεγχος στο ηλεκτρικό κύκλωμα – βαλβίδες
  • Έλεγχος στα σωληνάκια μεταφοράς νερού
  • Έλεγχος στην πίεση εισόδου – εξόδου νερού
  • Εξέταση της ποιότητας του νερού, του δικτύου και των φίλτρων με διακριβωμένα όργανα μέτρησης νερού
  • Απολύμανση σε όλα τα μέρη της συσκευής με πιστοποιημένα απολυμαντικά υγρά

Φροντίζω τον εαυτό μου

Σκληρό νερό ακόμα στο σπίτι;

Επιπτώσεις νερού στις σωληνώσεις:
Πλήθος νοικοκυριών αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις του σκληρού νερού που περιέχει, εκτός των άλλων, ασβέστιο και μαγνήσιο στοιχεία που προσλαμβάνει ακολουθώντας τον κύκλο του νερού πριν φτάσει στη βρύση μας. Οι σκληρές αποθέσεις που δημιουργούν αυτά τα στοιχεία βουλώνουν τις σωληνώσεις – συσκευές και τις καταστρέφουν.

Επιπτώσεις του νερού στην ανθρώπινη υγεία:
Η κακή ποιότητα του πόσιμου νερού που φτάνει στις βρύσες σχετίζεται με προβλήματα υγείας τα οποία δημιουργούνται από τις χημικές και οργανικές ουσίες, τους μικροοργανισμούς, τα φάρμακα και άλλους επιβλαβείς ρύπους που υπάρχουν στο νερό που χρησιμοποιούμε.