ΝΕΡΟ = ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ

Οι πιο σημαντικοί λόγοι για να πίνετε νερό:

Οι λόγοι, για τους οποίους το νερό είναι καλό για τον οργανισμό μας είναι λίγο ασαφείς. Παρόλα αυτά όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να πίνουμε νερό, απλά δεν το συνηθίζουμε.

Υπάρχουν κάποιοι αρκετά ισχυροί λόγοι για να πίνετε πολύ νερό καθημερινά, και το να αποκτήσετε αυτή τη συνήθεια δεν είναι και τόσο δύσκολο. Χρειάζεται μόνο λίγη προσπάθεια.

Το θέμα είναι ότι δεν συνηθίζουμε να εστιάζουμε την προσοχή μας σε αυτήν την συνήθεια. Καταλήγουμε πάντα να πίνουμε καφέ, πολύ σόδα και αλκοόλ, για να μην αναφερθούμε στους χυμούς, το τσάι, το γάλα και στις αναρίθμητες άλλες επιλογές. Αυτό όμως που συμβαίνει εξίσου συχνά είναι να μην πίνουμε αρκετά υγρά και να αφυδατωνόμαστε. Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για την υγεία μας.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε το νερό στην καθημερινότητά μας. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με τον πρωινό μας καφέ ή με το βραδινό μας ποτό. Η Family Filters σας παρουσιάζει 14 λόγους για τους οποίους πρέπει να πίνετε ποιοτικό νερό και, ταυτόχρονα, σας δίνει κάποιες συμβουλές για το πώς μπορείτε να ενσωματώσετε τη συνήθεια αυτή στην καθημερινότητά σας.

 1. Ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος
 2. Ανακουφίζει από τον πυρετό
 3. Μειώνει τις παρενέργειες των φαρμάκων
 4. Αυξάνει την αντοχή
 5. Δυναμώνει τη σκέψη
 6. Υγιέστερα νεφρά
 7. Λιπαίνει τους συνδέσμους
 8. Καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα
 9. Απαλλάσσει από το βήχα
 10. Προστατεύει από το κρύωμα
 11. Απομακρύνει τις τοξικές ουσίες
 12. Μεταφέρει θρεπτικά συστατικά
 13. Καθυστερεί την εμφάνιση ρυτίδων
 14. Κατά του λίπους

Φροντίζω τον εαυτό μου

Σκληρό νερό ακόμα στο σπίτι;

Επιπτώσεις νερού στις σωληνώσεις:
Πλήθος νοικοκυριών αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις του σκληρού νερού που περιέχει, εκτός των άλλων, ασβέστιο και μαγνήσιο στοιχεία που προσλαμβάνει ακολουθώντας τον κύκλο του νερού πριν φτάσει στη βρύση μας. Οι σκληρές αποθέσεις που δημιουργούν αυτά τα στοιχεία βουλώνουν τις σωληνώσεις – συσκευές και τις καταστρέφουν.

Επιπτώσεις του νερού στην ανθρώπινη υγεία:
Η κακή ποιότητα του πόσιμου νερού που φτάνει στις βρύσες σχετίζεται με προβλήματα υγείας τα οποία δημιουργούνται από τις χημικές και οργανικές ουσίες, τους μικροοργανισμούς, τα φάρμακα και άλλους επιβλαβείς ρύπους που υπάρχουν στο νερό που χρησιμοποιούμε.