Ταμπλέτα διοξειδίου του χλωρίου 1gr

Ταμπλέτα απολύμανσης νερού χωρίς χλώριο 1gr., η οποία έχει εφαρμογή σε πολλούς τομείς χρήσης.

Απολυμαίνει ντεπόζιτα, δεξαμενές, σωλήνες ύδρευσης κ.α. Καθαρίζει πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, κλιματιστικά, επιφάνειες κτλ., γεγονός που την καθιστά ιδανική και για οικιακή χρήση.

Εξαφανίζει το 99.996% των μικροβίων,οσμές από αποχετεύσεις,οσμές από κατοικίδια, με αποτέλεσμα να έχουμε καθαρό νερό και καθαρές σωληνώσεις, χωρίς να διαβρώνει τον εξοπλισμό.

Κάνει τελική εξάλειψη στα υδατοπαθογόνα μικρόβια σε φυτώρια, καλλιεργήσιμα χωράφια, κοτέτσια και στάβλους, βελτιώνοντας την απόδοση των φυτών, των πουλερικών και των ζώων.

Επίσης, καταπολεμά Legionella και Biofilm.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι έχει μηδενικό κόστος επένδυσης, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ αποδοτική και εύκολη στην εφαρμογή.

Είναι κατασκευασμένη στον Καναδά και ο κατασκευαστής είναι πιστοποιημένος με NSFI/ANSI 60.

Διατίθεται σε συσκευασία 80τμχ.

Φροντίζω τον εαυτό μου

Σκληρό νερό ακόμα στο σπίτι;

Επιπτώσεις νερού στις σωληνώσεις:
Πλήθος νοικοκυριών αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις του σκληρού νερού που περιέχει, εκτός των άλλων, ασβέστιο και μαγνήσιο στοιχεία που προσλαμβάνει ακολουθώντας τον κύκλο του νερού πριν φτάσει στη βρύση μας. Οι σκληρές αποθέσεις που δημιουργούν αυτά τα στοιχεία βουλώνουν τις σωληνώσεις – συσκευές και τις καταστρέφουν.

Επιπτώσεις του νερού στην ανθρώπινη υγεία:
Η κακή ποιότητα του πόσιμου νερού που φτάνει στις βρύσες σχετίζεται με προβλήματα υγείας τα οποία δημιουργούνται από τις χημικές και οργανικές ουσίες, τους μικροοργανισμούς, τα φάρμακα και άλλους επιβλαβείς ρύπους που υπάρχουν στο νερό που χρησιμοποιούμε.